FAQ

Preguntes freqüents

Aquí té una llista de les preguntes que d'entrada hem considerat mes rellevants. Si en té d'altres, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres i l'atendrem encantats.


El nucli de Loop disposa de la potència i adaptabilitat suficients per adaptar-se a qualsevol tipologia de negoci. Tot i això, la versió de loop que está en entorns reals de producció, està especialitzada en el sector de la distribució i els subministres industrials.

Si el seu negoci entra dintre dels sectors en que ja tenim una edició de loop en funcionament, els costos son mínims. I la majoria corresponen al traspàs de dades del seu antic sistema informàtic al sistema loop i la formació del personal.

Ens encarreguem de realitzar l'estudi de les adaptacions necessàries de loop i l'avaluació de costos sense cap mena de compromís.

Loop és un ERP viu que està en constant evolució i creixement. Això implica la publicació d'actualitzacions de manera periòdica. No hi ha una cadència fixa establerta per a les actualitzacions, però habitualment s’alliberen les releases de manera mensual.

Loop és l'ERP sobre el qual orbiten una sèrie d’eines satèl•lit que estenen la utilitat del conjunt. Totes les eines interactuen entre sí formant un ecosistema en el que conviuen. Des del nucli de l'ERP passant per solucions de signatura digital, gestió documental o les eines de mobilitat per tauletes i smartphone, fins al comerç electrònic.

No és necessari. Precisament l'ecosistema està pensat per adaptar-se com un guà a cada negoci. Adquireixi només aquelles eines o serveis que necessiti. I si en un futur te noves necessitats, les tindrà cobertes reconfigurant el seu ecosistema loop.

Efectivament, te bona pinta perquè és un gran producte. I el que mes desitgem és poder-ho demostrar. Per a fer-ho nosaltres mateixos podem realitzar les demostracions que desitgi i explicar-li in situ totes les seves funcionalitats. O si ho prefereix, pot veure'l en funcionament en algun dels nostres clients. A part, ens encantarà conèixer-lo a vostè i al seu negoci per poder configurar l'ecosistema exactament pel que el seu negoci necessita. Ni mes ni menys.